X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.Straatmeubilair

Waarom zou u voor Wirezo kiezen bij het bepalen van de inrichting van uw buitenterrein? Onze kennis over het buitenleven gecombineerd met het brede pakket dat wij leveren geeft u de mogelijkheid om alles in 1 hand te houden in plaats van vele losse leveranciers 1 aanspreekpunt voor de levering, montage en bij uitbreiding.

Straatmeubilair is een breed begrip. We bouwen nog dagelijks dit pakket uit op dit moment beschikken we over een mooi pakket park en terrasbankjes, picknicktafels, boombeschermers, aanrijbeveiliging, off grid verlichting en een aantal producten in voorbereiding.

Off grid verlichting. De oplossing om op donkere plekken verlichting te creëren zonder veel graaf werk en de noodzaak voor het trekken van bekabeling. Het verlichtingssysteem beschikt over een zonnepaneel met opslag en is instelbaar om op donker of beweging te reageren.

Bijzonder in dit pakket zijn de bedank- en herdenkingsbankjes. Wilt u een speciaal iemand blijvend in het zonnetje zetten? Wij maken een bankje waarbij de naam en eventuele andere gegevens van de te eren persoon in het houtwerk worden gefreesd.

Onze picknicktafels worden in eigen huis ontworpen en geproduceerd en zijn zeer duurzaam.

Neem contact op met onze afdeling verkoop voor alle informatie en een vrijblijvend advies.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies